Banca de Haine susține accesul la educație

Pe langa hainute, ghetute, jucarii sau dulciuri, copiii au nevoie de acces la educatie, pentru ca de cele mai multe ori asta inseamna drumul cel mai sigur spre o viata mai buna pe termen mediu si lung. Chiar daca nu este inceputul anului scolar sau poate copiii nu merg fizic la scoala, ei tot au nevoie de rechizite sa lucreze acasa si sa fie conectati cat de bine se poate si potrivit varstei la lectiile online pe care speram sa le sustina cat mai multi profesori.

Bugetul proiectului: 50 000 lei

Beneficiarii proiectului: Copii si tineri din comunitatile în care am ajuns pana in prezent cu donatii de haine si jucarii si care ne-au semnalat lipsa materialelor necesare pentru desfasurarea orelor in conditii decente, dar care in acelasi timp au parte de suportul si indrumarea unor profesori si invatatori dedicati.
- 50 ghiozdane echipate cu minimum necesar (in functie de clasa, bugetele difera) pentru umatoarele luni de scoala in speranta ca toti copiii vor reveni cat mai repede in bancile claselor.
- 50 de echipamente necesare pentru scoala online (telefon/ tableta/ laptop/ Calculator refurbished (*) cu aplicatile necesare instalate si internet pentru 6 luni (necesar pana la finalul anului scolar)

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

40

Suma:

7,294 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Banca de Haine susține accesul la educație

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

7,294 RON

Suma:

1

Galantomi:
40 Donatii

Pagini fundraising

Banca de Haine susține accesul la educație

Banca de Haine susține accesul la educație.Pe lângă hâinuțe, ghetuțe, jucării sau dulciuri, copiii au nevoie de acces la educație, pentru că

50,000 RON Target
7,294 RON Suma
40 Donatii
14.588% Complete