ASOCIATIA BANCA DE HAINE

ASOCIATIA BANCA DE HAINE

Togehter for Humanity & Banca de Haine prezintă: Moș Crăciun există pentru fiecare!

Dată: 31 December 2021
2021 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce a
[ Show more ]

2

Galantomi:

86

Donații:

8,115 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

2021 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă.

Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva.

Moș Crăciun există pentru fiecare!  

Moș Crăciun nu uită pe nimeni, ține cont și respectă situația pandemică actuală, astfel, anul acesta a făcut parteneriat cu echipa Together for Humanity și Banca de Haine, iar împreună sunt puși pe fapte bune.  

În preajma sărbătorilor de iarnă ne dorim să aducem bucurie în sufletul a peste 1000 de copii, bătrâni, oameni ai străzii din 14 localități și bineînțeles că nu avem cum să uităm de animalele din adăposturi.   În noi toți, în interior, zace un suflet de copil, iar miracolele încă există și sunt posibile doar făcând bine, ÎMPREUNĂ! Cei mici au nevoie să știe că magia există, au nevoie să simtă un strop de bucurie si să viseze la daruri şi la vizita lui Moş Crăciun.  

Donațiile strânse vor fi folosite pentru a cumpăra dulciuri, jucării și rechizite pentru copii și produse alimentare neperisabile, de igienă și lenjerii pentru persoanele vârstnice, precum și mâncare pentru adăposturile de animale.

Vom ajunge în următoarele localități: 
Delta Dunării: Maliuc, Partizan, Vulturu, Gorgova, Mila 23, Sfantu Gheorghe, Crisan, Letea și Caraorman

Județul Călărași: Radu voda, Lupsanu, Plevna și Nucetu
Județul Ilfov: Dascălu, Gagu si Creata

1f9da_200d_2642.pngVino alături de noi și hai să împărțim zâmbete de sărbători!

Cum poti ajuta?  

Donatii persoane fizice  

Titular: ASOCIATIA BANCA DE HAINE

IBAN: RO55BTRLRONCRT0614612201

Nume banca: Banca Transilvania Revolut: 0746500800

Mentiune: Mos Craciun  

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației Banca de Haine un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: diana@bancadehaine.ro

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

INTRĂ ȘI TU ÎN CAMPANIE!

Ce se întâmplă mai exact în campanie? Îți alegi o activitate și împărtășești despre ea cu prietenii pe facebook, promovând linkul dedicat (adică pagina ta de strângere de fonduri).

Poți scrie, citi, depăna amintiri, poți alerga sau planifica obiective, poți învăța să gătești mai multe rețete, poți descoperi mai multe stiluri de a decora casa de Crăciun sau îți poți dona ziua de naștere.